vestnik

Peskovci na Goričkem: Ubil je partnerko, nato pa sam poklical policiste

Vestnik.si, 10. 9. 2022
Vestnik.si
Zgodilo se je v Peskovcih.
Črna kronika

Policisti in kriminalisti Policijske uprave Murska Sobota na območju Policijske postaje Gornji Petrovci obravnavajo sum storitve kaznivega dejanja uboja.

Policisti in kriminalisti Policijske uprave Murska Sobota še vedno sestavljajo mozaik sobotnega zločina v Peskovcih na Goričkem. Po besedah Suzane Rauš, tiskovne predstavnice murskosoboške policijske uprave, so bili nekaj po 18. uri policisti obveščeni, da je ena oseba umrla nasilne smrti na območju Policijske postaje Gornji Petrovci. »Po do sedaj zbranih podatkih naj bi moški vzel življenje svoji izvenzakonski partnerki. Osumljenemu je bila na kraju odvzeta prostost ter odrejeno pridržanje. Po do sedaj opravljenem preverjanju policija osumljenega še ni obravnavala za prekrške ali kazniva dejanja z znaki nasilja. Več informacij vam bomo posredovali po vseh zbranih obvestilih,« je sporočila tiskovna predstavnica.

policija, zločin
Vestnik.si
Zgodilo se je v Peskovcih.

Po naših podatkih je kaznivega dejanja uboja svoje mlajše zunajzakonske partnerke, s katero je imel dva mladoletna otroka, osumljen 46-letni Mitja O. Pri zločinu je uporabil tudi nož, sam je po dejanju poklical policiste. Osumljenec in njegova žrtev sta se v Peskovce preselila in si tam ustvarila skupno gospodinjstvo iz sosednjih občin, Puconci in Hodoš.

goričko pums umor