vestnik

Ukradli akumulator, ki napaja prometno signalizacijo

Vestnik, 16. 8. 2021
net
Fotografija je simbolična.
Črna kronika

V nedeljo so policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče, pri tem sta se dve končali z lažjimi telesnimi poškodbami, dva primera povoženja divjadi, tri kazniva dejanja in tri kršitve javnega reda.

Ob 20.17 sta med naseljema Gornja Bistrica in Črenšovci trčili osebni vozili. V nesreči sta se poškodovali dve osebi, ena je ostala ukleščena v vozilu, iz katerega so jo rešili gasilci IGE Lendava.

S področja kriminalitete so soboški policisti obravnavali tatvino akumulatorja, kateri je namenjen napajanju prometne signalizacije in kaznivo dejanje grožnje. V Moravskih Toplicah je neznanec vlomil v parkiran osebni avtomobil.

policist
Nataša Juhnov
Murska Sobota, Zavod varna pot, policija, policisti motoristi, SIMBOL, trening varne vožnje, Vizija nič, spretnostna vožnja izkušenih inštruktorjev motoristov,

Javni red je bil kršen 3-krat v zasebnih prostorih, kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili. Ljutomerski policisti so prijeli štiri tujce, kateri so na nedovoljen način vstopili v Republiko Slovenijo. Vsi tujci so zaprosili za mednarodno zaščito.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju, ki ga pokriva Policijska postaja Murska Sobota.

kronika tujci policija