vestnik

Vinjen voznik vozil na nepravilni strani vozišča in z avtom pristal na boku

Vestnik.si, 19. 1. 2022
PGD Ljutomer
Prometna nesreča v Borecih.
Črna kronika

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali sedem prometnih nesreč, v katerih se je ena oseba lažje telesno poškodovala. Poleg tega so obravnavali še devet kaznivih dejanj, eno kršitev javnega reda in miru v zasebnem prostoru, dve poškodbi vozila na parkirišču in štiri primere povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete so policisti posredovali zaradi več tatvin, mučenja živali, poškodovanja vozila in kaznivega dejanja prepovedano prehajanje meje ali ozemlja države. Na območju policijske postaje Lendava je bilo prijetih devet tujcev, na avtocesti v vozilu tujega državljana pa pet tujcev, ki so v Republiko Slovenijo vstopili na nedovoljen način. 

Ljutomerski policisti so opravili tudi ogled kraja požara v podjetju v Ljutomeru, o katerem smo poročali TU.

Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje še poroča, da je v torek ob 17.44 v gozdu v Vučji Gomili gorelo vejevje. Požar se je razširil na površini okoli 20 kvadratnih metrov, pogasili pa so ga gasilci PGD Vučja Gomila, Tešanovci, Moravske Toplice in Suhi vrh. 

Izven naselja Boreci je sinoči ob 20.59 osebno vozilo zdrsnilo s cestišča in obstalo na boku v obcestnem jarku. Gasilci PGD Ljutomer so zavarovali kraj dogodka, poškodovano osebo rešili iz vozila, pomagali reševalcem in policiji ter osebno vozilo postavili nazaj na cestišče. Poškodovana oseba je bila prepeljana v soboško bolnišnico. 

boreci, prometna-nesreča
PGD Ljutomer
Prometna nesreča v Borecih.

Iz Policijske uprave Murska Sobota so naknadno sporočili, da je voznik s cestišča zapeljal zaradi nepravilne strani vožnje. Voznik, pri katerem je preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,80 mg/l alkohola se je lažje telesno poškodoval, zoper njega bo podan obdolžilni predlog. 

boreci, prometna-nesreča
PGD Ljutomer
Prometna nesreča v Borecih.

pums kronika-pomurskih-policistov