vestnik

V Branoslavcih trčili vozili, poškodovana voznika in dva otroka

Vestnik, 20. 8. 2020
PGD Ljutomer
Prometna nesreča v Branoslavcih.
Črna kronika

Pomurski policisti so v preteklem dnevu obravnavali tri kazniva dejanja, dve prometni nesreči, pri tem so se tri osebe lažje telesno poškodovale, štiri kršitve javnega reda in miru ter štiri poškodovanja vozil na parkirnih prostorih.

Na področju kriminalitete so bile v Murski Soboti obravnavane grožnje in nasilje v družini, v Gornji Radgoni pa je bil odkrit bankovec za 20 evrov, za katerega se sumi, da je ponarejen. 

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnem prostoru in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Po poročanju Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje, je v sredo v Branoslavcih prišlo do trčenja osebnih vozil. Na kraju so posredovali gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Ljutomer, ki so nudili pomoč reševalcem in avtovleki ter očistili cestišče. Do prometne nesreče je prišlo, ker voznik v križišču ni upošteval pravil prednosti. Trčil je v drug osebni avtomobil, ki ga je vozila voznica. Ta je bila še z dvema mlajšima sopotnikoma lažje telesno poškodovana. Povzročitelju prometne nesreče je bil izdan plačilni nalog. 

branoslavci, prometna-nesreča
PGD Ljutomer
Prometna nesreča v Branoslavcih.

branoslavci, prometna-nesreča
PGD Ljutomer
Prometna nesreča v Branoslavcih.

pums kronika-pomurskih-policistov