vestnik

V času tekme bo v mestu in stadionu policija izvajala poostren nadzor

Vestnik.si, 27. 7. 2022
Jure Zauneker
Fotografija je simbolična.
Črna kronika

Policija bo na tekmi med NŠ Muro in St. Patrick's Athletic uporabila tehnična sredstva za fotografiranje in video snemanje.

"Da bi zagotovili varnost vseh udeležencev na športni prireditvi, pa tudi ostalih občanov in njihovega premoženja, bomo policisti poostreno nadzirali dogajanje, zoper morebitne kršitelje pa skladno s svojimi pooblastili tudi ukrepali," so sporočili s soboške policijske uprave. V času tekme, ki se bo začela ob 20. uri, bo povečana prisotnost policistov v ožji in širši okolici Murske Sobote. Policija obiskovalce obvešča, da bo zaradi spremljanja in dokumentiranja policijskih postopkov ter morebitnih kršitev javnega reda in miru oziroma drugih odklonskih dejanj v mestu in na stadionu uporabila tehnična sredstva za fotografiranje in video snemanje. 

"Vsi obiskovalci prireditve in ostali občani so se dolžni ravnati po navodilih policije in ostalih organov, ki bodo zagotavljali red na javni prireditvi. Osnovni namen vseh aktivnosti je preprečiti kršitve javnega reda in miru, druga odklonska ravnanja ter zagotoviti varnost ljudi in njihovega premoženja," pojasnjujejo. 

policija murska-sobota tekma nadzor