vestnik

V Trnju gorelo ostrešje hiše, škode za dva tisoč evrov

Vestnik, 11. 3. 2021
FB PGD Črenšovci
Zgorelo je ostrešje starejše, nenaseljene hiše.
Črna kronika

V preteklem dnevu so pomurski policisti obravnavali tri prometne nesreče. V vseh je nastala samo materialna škoda. Poleg tega so obravnavali še dve poškodbi vozila na parkirnem prostoru, štiri primere povoženja divjadi, tri kazniva dejanja in pet kršitev javnega reda.

Na področju kriminalitete so soboški policisti obravnavali kaznivo dejanje nasilje v družini in grožnjo. Izven naselja Grabšinci je neznanec izvršil tatvino dveh akumulatorjev iz odklenjenih semaforskih zabojnikov.

Javni red je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in dvakrat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Po poročanju Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje je včeraj popoldan v Trnju zagorelo na podstrešju starejše, nenaseljene hiše. Gasilci PGD Črenšovci in Trnje so del opečne kritine odkrili in požar, ki je zajel okoli 50 kvadratnih metrov ostrešja, pogasili. S Policijske uprave Murska Sobota so danes sporočili, da je zagorelo zaradi samovžiga. Tuja krivda je izključena, nastalo pa je za okrog dva tisoč evrov škode. 

pums kronika-pomurskih-policistov
Kaj zdaj berejo drugi