vestnik

V Lendavi odtujili denar, v Ljutomeru pa motorno vozilo

Vestnik.si, 21. 5. 2022
Vanesa Jaušovec
Fotografija je simbolična.
Črna kronika

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče z materialno škodo, sedem kaznivih dejanj, deset kršitev javnega reda in miru, pet povoženj divjadi, zasegli pa so tudi vozilo.

Na področju kriminalitete so policisti na območju Murske Sobote obravnavali tatvino v trgovini, goljufijo pri nakupu in kaznivo dejanje zlorabe znamenj za pomoč in nevarnost. Na območju Lendave so obravnavali odtujitev denarja, na območju Ljutomera odtujitev motornega vozila, na območju Gornje Radgone pa lahko telesno poškodbo in grožnjo. 

Na območju Ljutomera bilo kršitelju zaradi hujših prekrškov v cestnem prometu zaseženo motorno kolo. 

Javni red in mir je bil kršen šestkrat na javnih krajih in štirikrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervencijah policistov pomirili in s kršitvijo prenehali. 

Policisti opozarjajo še, da bodo zaradi 40. maratona treh src na območju Radenec, Gornje Radgone in Murske Sobote popolne delne zapore državnih cest med 8.00 in 15.30, na območju Radenec pa med 8.00 in 18.30. Voznike pozivajo k strpnosti in ravnanju po postavljeni prometni signalizaciji. 

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na območju celotne Policijske postaje Murska Sobota. 

kronika-pums pums
Kaj zdaj berejo drugi