vestnik

V Lipovcih delavec padel z višine in se huje poškodoval

Vestnik, 14. 7. 2021
Nataša Juhnov
Fotografija je simbolična.
Črna kronika

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali eno prometno nesrečo, v kateri je nastala materialna škoda. Poleg tega še štiri primere povoženja divjadi, dve kaznivi dejanji, pet kršitev javnega reda in nesrečo pri delu.

Na področju kriminalitete so soboški policisti obravnavali kaznivo dejanje povzročitev lahke telesne poškodbe, lendavski pa tatvino mobilnega telefona. V podjetju v Lipovcih je prišlo do delovne nesreče, v kateri je delavec padel z višine in se pri tem huje telesno poškodoval.

Javni red je bil kršen štirikrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Iz Policijske uprave Murska Sobota še sporočajo, da je minulo soboto okoli 18.15 voznik osebnega avtomobila znamke Peugeot 307, sive barve, na relaciji Gederovci – Murska Sobota ogrožal več udeležencev cestnega prometa. Tiste, ki jih je voznik ogrožal in morebitne priče zato naprošajo, da pokličejo na telefonsko številko 113 ali se zglasijo na najbližji policijski postaji.

pums kronika-pomurskih-policistov