vestnik

V Lipovcih iz gospodarskega poslopja odtujili bakrene žlebove, v Fokovcih iz hiše denar

Vestnik.si, 8. 2. 2022
Profimedia
Fotografija je simbolična.
Črna kronika

Pomurski policisti so v preteklih 24 urah obravnavali tri prometne nesreče z materialno škodo, šest kaznivih dejanj, kršitev javnega reda in miru v zasebnem prostoru, šest primerov povoženja divjadi in dimniški požar.

Na področju kriminalitete so policisti v Lipovcih obravnavali vlom v gospodarsko poslopje in tatvino bakrenih žlebov, v Fokovcih tatvino denarja iz stanovanjske hiše in v Murski Soboti tatvino goriva iz parkiranega tovornega vozila.



Zaradi slabše prometne varnosti bodo poostrili svojo prisotnost na cestah. Poostren nadzor cestnega prometa bo usmerjen predvsem v najbolj pogoste dejavnike najhujših prometnih nesreč, kot sta prehitra vožnja in vožnja pod vplivom alkohola. Meritve hitrosti bodo policisti danes pogosteje opravljali na območju PP Ljutomer.


Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje pa poroča, da so nekaj minut čez polnoč gorele saje v dimniku stanovanjskega objekta v naselju Zgodnji Kocjan, v Občini Radenci. Požar so pogasili gasilci PGD Kapela in Radenci - Boračeva, ki so prostore pregledali tudi s termovizijsko kamero. 

pums kronika-pomurskih-policistov
Kaj zdaj berejo drugi