vestnik

V Lipovcih voznik viličarja med vzvratno vožnjo trčil v delavca, v Vučji Gomili gorela hiša

Vestnik, 12. 10. 2020
profimedia
Fotografija je simbolična.
Črna kronika

Preteklo nedeljo so pomurski policisti obravnavali eno kaznivo dejanje, štiri prometne nesreče, tri kršitve javnega reda in miru, nesrečo pri delu, požar, prijeli pet tujcev in dva primera povoženja divjadi.

Ob 08.25 je voznik osebnega avtomobila v Grabšincih, zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal v obcestni jarek. Pri tem se je lahko telesno poškodoval.


Na področju kriminalitete so radgonski policisti obravnavali tatvino goriv iz rezervoarja tovornega avtomobila. Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Ob 19.30 je prišlo v Lipovcih do nesreče pri delu. Voznik viličarja za nalaganje koruze, je med vzvratno vožnjo trčil v delavca, ki je tam opravljal vzdrževalna dela. Delavec je bil odpeljan v bolnišnico, kjer je bilo ugotovljeno, da je utrpel hudo telesno poškodbo.

Okrog polnoči so policisti bili obveščeni, da v Vučji Gomili gori stara nenaseljena hiša. Gasilci so požar pogasili. Tekom današnjega dne bo opravljen ogled, ko se bo poskušalo ugotoviti vzrok požara.
Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti.

kronika-pomurskih-policistov pums