vestnik

V Ljutomeru in Murski Soboti sta se kolesarki hudo telesno poškodovali

Vestnik.si, 10. 2. 2022
Vanesa Jaušovec
Fotografija je simbolična.
Črna kronika

Pomurski policisti so v preteklih štiriindvajsetih urah obravnavali štiri prometne nesreče, v katerih sta se dve osebi telesno poškodovali, kaznivo dejanje poškodovanja tuje stvari, štiri primere povoženja divjadi, sedem kršitev javnega reda in miru, pridržali so eno osebo in zasegli štiri osebne avtomobile.

V Ljutomeru je v dopoldanskem času med vožnjo po nadvozu čez železniško progo padla kolesarka in se pri tem hudo telesno poškodovala. V Murski Soboti je zaradi izsiljevanja prednosti na cestnem prehodu za kolesarje voznik trčil v kolesarko. Pri tem se je kolesarka hudo telesno poškodovala. O tem smo pisali že TU

prometna-nesreča, murska-sobota
Vestnik.si
Prometna nesreča v Murski Soboti.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in štirikrat na javnem kraju. Kršiteljica, ki se kljub opozorilom policistov na javnem kraju ni hotela pomiriti, je bila pridržana v prostorih za pridržanje na Policijski postaji Murska Sobota.

Med kontrolo prometa so policisti zasegli štiri osebne avtomobile, ker vozniki niso posedovali vozniškega dovoljenja za vožnjo.

pums kronika-pomurskih-policistov