vestnik

V Martjancih obravnavali poskus vloma v stanovanjsko hišo

Vestnik, 1. 11. 2019
M24
S področja kriminalitete je bil v Martjancih obravnavan poskus vloma v stanovanjsko hišo. V naselju Gomilica pa je neznanec poskušal vlomiti v garažo.
Črna kronika

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč. Pri tem sta se dve končali z lažjimi telesnimi poškodbami. Obravnavanih je bilo še šest primerov povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavanih pet kaznivih dejanj in štiri kršitve javnega reda.
Tatovi niso počivali
S področja kriminalitete je bil v Martjancih obravnavan poskus vloma v stanovanjsko hišo. V naselju Gomilica pa je neznanec poskušal vlomiti v garažo. V Lendavi je neznanec iz lesene lope odtujil samohodno kosilnico. Soboški policisti so obravnavali tatvino prenosnega telefona, lendavski pa namerno poškodovanje osebnega avtomobila.
Javni red je bil kršen 3-krat v zasebnih prostorih in 2-krat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali. 
Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in na pomurski avtocesti.
policija vlom tatvina povoženje-živali