vestnik

V Moravskih Toplicah je ukradel kombi, nato odpeljal s ceste in zbežal neznano kam

Vestnik.si, 17. 6. 2019
Nataša Juhnov
Policija. Slika je simbolična. 
Črna kronika

Policisti še iščejo neznanca, ki je v Moravskih Toplicah ukradel tovorno vozilo, podvig pa se mu je zaradi nesreče potem sfižil.

V soboto zjutraj malo po 2. uri so policiji prijavili, da so sosedu v nenaseljeni hiši v Moravskih Toplicah ukradli tovorno vozilo brez registrskih tablic skupaj z raznim orodjem. Prijavitelj je še sporočal, da je voznik zapeljal s cestišča in pobegnil.


Kot so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota, so policisti z zbiranjem obvestil na kraju ugotovili, da so neznani storilci v Moravskih Toplicah vlomili v gospodarsko poslopje oziroma garažo in odtujili tovorno vozilo znamke Iveco Daily skupaj z raznimi gradbenimi stroji.


Kaznivo dejanje je opazil sosed in se skupaj z bratom zapeljal za ukradenim kombijem, ki ga je na cesti zunaj Moravskih Toplic proti Tešanovcem dohitel. »Pri tem je tovorno vozilo iz neznanega razloga v desnem blagem ovinku zapeljalo s cestišča, poškodovalo dva prometna znaka in obstalo na njivi. Voznik tovornega vozila je snel registrske tablice ter peš zbežal po njivi v smeri naselja Mlajtinci in ni bil izsleden,« so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.


Kaznivo dejanje je opazil sosed in se skupaj z bratom zapeljal za ukradenim kombijem, ki ga je na cesti zunaj Moravskih Toplic proti Tešanovcem dohitel.

Materialne škode je za 7000 evrov, policisti pa za neznanim storilcem še vedno zbirajo obvestila.
Nataša Juhnov
Policija. Slika je simbolična. 
kombi MORAVSKE TOPLICE policija tatvina