vestnik

V Murski Soboti dva vloma v stanovanjski hiši, v Dobrovniku gorel travnik

Vestnik, 17. 12. 2019
Profimedia
Fotografija je simbolična.
Črna kronika

V Dobrovniku je sinoči gorel travnik.

V Pomurju se je včeraj zgodilo devet prometnih nesreč, v katerih je nastala le gmotna škoda. Policisti so obravnavali še sedem kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in miru, pet primerov povoženja divjadi ter so zasegli dve vozili. 

Na področju kriminalitete sta bila v Murski Soboti obravnavana dva vloma v stanovanjski hiši, poleg tega še tatvina v trgovini in grožnja. V Korovcih je prišlo do zlorabe bančne kartice, v Grabonošu do goljufije, v Pincah pa do tatvine goriva. 

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnem prostoru in dvakrat na javnem kraju. Kršitelj, ki se ob intervenciji policistov ni pomiril, je bil pridržan na Policijski postaji Murska Sobota. So pa policisti zaradi vožnje pod vplivom alkohola pridržali voznika osebnega avtomobila. Ker je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, mu je bil zasežen še osebni avtomobil. 

Po podatkih Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje je včeraj zvečer, ob 21.19, v Dobrovniku zagorel travnik. Požar so pogasili gasilci PGD Dobrovnik, ki so tudi pregledali mesto pogorišča.

pums kronika-pomurskih-policistov