vestnik

V Murski Soboti več tatvin, v Noršincih vozilo pristalo na strehi drugega vozila

Vestnik.si, 16. 9. 2022
PGD Ljutomer
Nesreča v Noršincih.
Črna kronika

Pomurski policisti so v preteklih 24 urah obravnavali pet prometnih nesreč z materialno škodo, pet kaznivih dejanj, osem kršitev javnega reda in miru, tri povoženja divjadi, poleg tega so zasegli vozilo in prijeli dva tujca , ki sta na nedovoljen način vstopila v našo državo.

Na področju kriminalitete so bile na območju Murske Sobote obravnavane tatvina goriva iz delovnih strojev, tatvina delov s traktorja, tatvina luči in poskus vloma v poslovni prostor. Na območju Lendave je bila obravnavana grožnja.



Javni red in mir je bil kršen petkrat v zasebnih prostorih in trikrat na javnih krajih. Kršitelji so se po intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali. Na območju Lendave sta bila prijeta dva tujca, ki sta pred tem na nedovoljen način vstopila v našo državo. Na območju Murske Sobote pa je bil kršitelju zaradi hujših prekrškov v cestnem prometu zasežen osebni avtomobil.

V Noršincih je včeraj popoldan osebno vozilo zdrsnilo s cestišča in pristalo na strehi drugega vozila. Posredovali so gasilci PGD Ljutomer, ki so odklopili akumulatorja in odstranili vozilo, poškodovanih ni bilo. 

nesreča, noršinci
PGD Ljutomer
Nesreča v Noršincih.

pums kronika-pomurskih-policistov