vestnik

V Plešivici zagorelo v stanovanjski hiši

Vestnik, 24. 6. 2021
Jure Zauneker
Simbolna fotografija
Črna kronika

Pomurski policisti so v preteklem dnevu obravnavali dve prometni nesreči, ki sta se končali z materialno škodo. Poleg tega še šest kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru, dvanajst primerov povoženja divjadi, dve poškodbi vozil na parkirišču, požar na stanovanjski hiši, tujcu, ki ni izpolnjeval pogojev za vožnjo, pa so zasegli osebni avtomobil.

Na področju kriminalitete so posredovali zaradi goljufije, dveh tatvin koles in tatvine goriva. Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili.

Po poročanju Uprave RS za zaščito in reševanje je ponoči, ob 2.10, zagorelo v stanovanjski hiši v naselju Plešivica. Aktivirane so bile enote PGD Ljutomer, Radomerje, Spodnji Kamenščak, Gresovščak in Ivanjkovci. Požar so do prihoda gasilcev pogasili lastniki hiše, ena oseba pa je utrpela lažje opekline. Na kraj dogodka je bila poslana ekipa Nujne medicinske pomoči Ljutomer. Gasilci so prostore prezračili, pregledali s termovizijsko kamero in kraj protipožarno zavarovali. 

pums kronika-pomurskih-policistov požar plešivica
Kaj zdaj berejo drugi