vestnik

V požaru avtomobila 15 tisoč evrov škode. Tatovi odtujili poljščine in denar

Vestnik.si, 21. 6. 2022
Vanesa Jaušovec
Fotografija je simbolična.
Črna kronika

Pomurski policisti so v preteklem dnevu obravnavali tri prometne nesreče z materialno škodo, tri kazniva dejanja, šest kršitev javnega reda in miru, štiri povoženja divjadi, prijeli so tudi štiri tujce, ki so na nedovoljen način vstopili v Republiko Slovenijo.

Na področju kriminalitete je bila na območju Ljutomera obravnavana tatvina denarja, na območju Murske Sobote tatvina poljščin in na območju Lendave nasilje v družini. V Petanjcih je zagorelo osebni avtomobil. Požar so pogasili gasilci PGD Petanjci in Tišina. Vozilo je v celoti uničeno, iz njega je izteklo gorivo in onesnažilo zemljino. V požaru je nastalo za 15 tisoč evrov materialne škode, Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje pa še poroča, da je bil o dogodku obveščen poveljnik Civilne zaščite Tišina, ki je odredil izkop in odstranitev štirih kubičnih metrov zemljine. 


Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnih krajih in trikrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervencijah pomirili. V Murski Soboti so bili prijeti še štirje tujci, ki so pred tem na nedovoljen način vstopili v našo državo.

pums kronika-pomurskih-policistov
Kaj zdaj berejo drugi