vestnik

V požaru na avtocesti 5.000 evrov škode, med Petanjci in Murskimi Petrovci voznik zapeljal s ceste

Vestnik.si, 8. 1. 2022
PGD Murska Sobota
Požar na osebnem vozilu na bencinski črpalki.
Črna kronika

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na pomurski avtocesti.

Pomurski policisti so v petek obravnavali dve prometni nesreči, v katerih je bil en udeleženec telesno poškodovan, šest kaznivih dejanj, šest kršitev javnega reda in miru, požar, sedem povoženj divjadi in zasegli dve vozili. Policisti so s področja kriminalitete na območju Lendave obravnavali odtujitev denarja, na območju Ljutomera tatvino denarnice in odtujitev bančne kartice. Na območju Murske Sobote ta bili še obravnavani dve tatvini goriva iz tovornih vozil, na območju Gornje Radgone pa obravnavano kaznivo dejanje zoper zakonsko zvezo in družino. Zaradi hujših prekrškov v cestnem prometu sta bila kršiteljema na območju Gornje Radgone in Murske Sobote zasežena osebna avtomobila.

Uprava za zaščito in reševanje poroča, da je ob 21.03 na cesti Petanjci-Murski Petrovci voznik z osebnim vozilom zapeljal s ceste, pri čemer se je vozilo obrnilo na bok. Gasilci PGD Murska Sobota so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator in nudili pomoč poškodovanemu vozniku do prihoda reševalcev. Reševalci NMP Murska Sobota so poškodovanca odpeljali v SB Murska Sobota.

Policisti so bili včeraj ob 14.27 obveščeni, da je na avtocestnem postajališču pri Murski Soboti zagorel kombi. Požar so pogasili gasilci. Nastalo je za 5.000 evrov materialne škode.

policija kronika nesreče požar