vestnik

V prometni nesreči tri osebe lahko poškodovane

Vestnik, 26. 4. 2021
Andrej Bedek
Fotografija je simbolična.
Črna kronika

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči, v eni so se tri osebe lahko telesno poškodovale. Obravnavali so štiri kazniva dejanja, tri kršitve javnega reda in miru ter štiri primere povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete so v Križevcih obravnavali tatvino rabljene strešne kritine, na avtocesti pa dve tatvini goriva iz parkiranih tovornih vozil. Javni red in mir je bil kršen enkrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili.

V Razkrižju so zaustavili osebni avtomobil, katerega je vozil državljan Romunije. Pri kontroli so ugotovili, da v prtljažniku prevaža sedem tujcev, ki ne izpolnjujejo pogojev za vstop in prebivanje na območju R Slovenije. Osumljeni državljan Romunije bo priveden k preiskovalnemu sodniku, ilegalni prebežniki pa bodo po končanem postopku vrnjeni hrvaškim varnostnim organom.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes pogosteje opravljali na območju, ki ga pokriva policijska postaja Murska Sobota.

nesreča ilegalni-prebežniki kronika