vestnik

V prometnih nesrečah pet poškodovanih, policisti zasegli še vozilo s priklopnikom

Vestnik, 31. 3. 2021
Nataša Juhnov
Fotografija je simbolična.
Črna kronika

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči, kjer se je pet oseb telesno poškodovalo, tri kazniva dejanja, tri primere povoženja divjadi, dve kršitvi javnega reda in miru in zasegli so tovorni avtomobil s priklopnikom.

Kot smo že poročali, je v Šalamencih okoli 15.35 voznik osebnega avtomobila, v desnem blagem ovinku, zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal na bankino in od tam v strugo potoka, kjer se je avtomobil prevrnil na streho. Pri tem se je en potnik hudo telesno poškodoval, ostali trije pa lažje.

Ob 19.50 je v Murski Soboti med vožnjo padel kolesar in se pri tem lahko telesno poškodoval.

Na področju kriminalitete so policisti posredovali zaradi tatvine goriva iz rezervoarja tovornega avtomobila, tatvine skiroja in goljufije. Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

V Murski Soboti je bil včeraj zaustavljen voznik manjšega tovornega avtomobila s pripetim priklopnikom. Ker voznik ni posedoval ustreznega vozniškega dovoljenja je bilo vozilo s priklopnikom zaseženo.

Policisti še opozarjajo, da bodo med 8. in 14. uro na strelišču v Mačkovcih izvajali vaje v streljanju. Zaradi tega je zadrževanje v bližini strelišča lahko nevarno.

pums kronika-pomurskih-policistov