vestnik

V Renkovcih odtujili motorni žagi in kosilnico na nitko

Vestnik, 9. 8. 2020
Profimedia
Fotografija je simbolična.
Črna kronika

Pomurski policisti so v preteklem dnevu obravnavali sedem prometnih nesreč, pri tem sta se dve končali z lažjimi telesnimi poškodbami, v eni pa je bila ena oseba hudo telesno poškodovana.

Obravnavana je bila še ena poškodba vozila na parkirnem prostoru in sedem primerov povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavano eno kaznivo dejanje in enajst kršitev javnega reda. 

Okrog 11. ure je prišlo v naselju Beltinci do trčenja med voznikom osebnega avtomobila in motoristom, o čemer smo poročali. Vzrok prometne nesreče je nepravilno zavijanje v levo voznika osebnega avtomobila. Motorist je pri trčenju utrpel hudo telesno poškodbo, zlom desne noge in roke. 

Na področju kriminalitete so pomurski policisti obravnavali odtujitev dveh motornih žag in kosilnice na nitko iz odklenjene garaže v Renkovcih. 

Ljutomerski policisti so prijeli dva tujca, ki sta na nedovoljen način vstopila v Republiko Slovenijo. Po končanem postopku sta bila predana hrvaškim varnostnim organom. 

Javni red in mir je bil kršen devetkrat v zasebnih prostorih in dvakrat na javnih krajih, kršitelji pa so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali. 

kronika pums kronika-pomurskih-policistov