vestnik

Pijan 25-letnik v Selu pri gasilskem domu z avtomobilom trčil v 17-letnega mopedista, ki ni nosil čelade

Vestnik.si, 24. 4. 2021
Pgd Murska Sobota
V Selu se je zgodila nesreča s smrtnim izidom.
Črna kronika

Voznik mopeda po prvih podatkih med vožnjo ni uporabljal zaščitne motoristične čelade in je vozil neregistriran moped. Povzročitelj prometne nesreče je vozil osebni avtomobil pod vplivom alkohola.

Policijska uprava Murska Sobota poroča o tretji letošnji prometni nesreči s smrtnim izidom v Pomurju. 25-letni voznik osebnega avtomobila je vozil po regionalni cesti iz smeri Fokovcev proti Prosenjakovcem. 

nesreča, smrt, policija
Pgd Murska Sobota
V Selu se je zgodila nesreča s smrtnim izidom.

V levem ovinku je zapeljal na nasprotno smerno vozišče, kjer se je nasproti pripeljal 17-letni voznik mopeda. Voznik osebnega avtomobila je z vozilom trčil v voznika mopeda, katerega je odbilo izven vozišča in je obležal na njivi. Zaradi hudih poškodb je voznik mopeda na kraju nesreče umrl. Policisti Postaje prometne policije Murska Sobota okoliščine nesreče še preiskujejo.

Policisti so včeraj obravnavali še šest prometnih nesreč, kjer je nastala samo materialna škoda. Poleg tega so v statistiko vpisali še eno kaznivo dejanje, šest kršitev javnega reda in miru, štiri povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru. Na področju kriminalitete so ljutomerski policisti obravnavali tatvino debla drevesa iz gozda. Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in trikrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali. Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Murska Sobota.

nesreča selo policija