vestnik

Varnostnika pretepla gosta lokala v Beltincih? Policisti obravnavajo gosta kot kršitelja, poškodb niso zaznali

Vestnik.si, 30. 1. 2023
Jure Zauneker
Policisti dogodek še obravnavajo.
Črna kronika

V enem od gostinskih lokalov v Beltincih, v katerem je v petek potekal koncert, je prišlo do domnevnega incidenta med obiskovalcem lokala in varnostnikom.

Na naše uredništvo se je obrnil Daniel G., žrtev domnevno nasilnih varnostnikov na petkovem koncertu v enem od gostinskih lokalov v Beltincih. Kot je zapisal, ga varnostniki med izhodom iz lokala na cigareto njemu iz neznanih razlogov več niso spustili nazaj v notranjost. Pri tem naj bi bila dva varnostnika, kot je Daniel G. zapisal v elektronskem sporočilu, do njega nasilna in sta ga domnevno pretepla. Zaradi udarcev naj bi bil utrpel težje poškodbe, še piše pošiljatelj.

O dogodku smo poizvedovali pri Suzani Rauš, tiskovni predstavnici Policijske uprave Murska Sobota. Njen odgovor objavljamo v celoti: »Policisti Policijske postaje Murska Sobota so bili 27. januarja 2023 malo po 22. uri obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v gostinskem lokalu v Beltincih. Policisti so na kraju ugotovili, da eden izmed gostov večkrat ni upošteval navodil varnostnika, pri tem je varnostnik uporabil določene ukrepe zoper domnevnega kršitelja. Na podlagi do sedaj ugotovljenih okoliščin dogodek obravnavamo kot kršitev javnega reda in miru. Dogodek je še v postopku obravnave, saj je potrebno zbrati dodatna obvestila. Policisti pa na kraju samem, kakor tudi naknadno, niso bili obveščeni o povzročitvi morebitnih hudih telesnih poškodb.«

policija varnostniki lokal
Kaj zdaj berejo drugi