vestnik

(FOTO) Vlomili v Telekomov center, vlomilci bežali pred policisti. So jih že prijeli?

ABE, 27. 1. 2020
Nataša Juhnov
Zasilno so že zamenjali razbito steklo, skozi katero so vlomilci prišli v trgovino.
Črna kronika

Policisti in kriminalisti Policijske uprave Murska Sobota obravnavajo vlom v prodajalno z mobilnimi telefoni v trgovskem centru Maximus.

telekom, maximus, vlom
Nataša Juhnov
Vlom v trgovino Telekoma

Danes ponoči je kriminalna združba vlomila v Telekomovo trgovino v nakupovalnem središču Maximus. Storilci so vlom izvršili tako, da so s terase gostinskega lokala v trgovino vdrli skozi stekleno steno. Policisti Policijske uprave Murska Sobota so prijavo o vlomu prejeli nekaj minut po polnoči. Policijske patrulje so takoj odšle v intervencijo, tja so prispele v manj kot petih minutah.

telekom, maximus, vlom
Nataša Juhnov
Vlom v trgovino Telekoma

Med vožnjo do prizorišča je policistoma v eni od patrulj v oči padlo eno od vozil, ki je v tistem času vozilo po mestu. Patrulja je zato krenila za avtomobilom, ki pa se ni ustavil, čeprav je bilo vozniku v vozilu to odrejeno s svetlobnimi znaki. Voznik je iz mesta zapeljal na avtocesto in z vožnjo nadaljeval proti Lendavi, ko je med begom po avtocesti naenkrat ustavil.

Potniki, ki so bili v avtomobilu, na katerem so bile registrske tablice, ukradene na murskosoboškem koncu, so zbežali v temo, vendar naj bi bili policisti v bližini avtoceste prijeli osebe, ki so ustrezale opisu domnevnih vlomilcev. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil, delo pa so jim menda močno olajšali vlomilci sami, ki so na kraju pustili več sledi. Ta kriminalna skupina je po naših informacijah nedavno že vlomila v eno od trgovin z mobilnimi telefoni na Ptuju.

vlom mobiteli