vestnik

Policisti obravnavali tatvino ovna

Vestnik, 25. 5. 2021
Jure Zauneker
Fotografija je simbolična.
Črna kronika

Pomurski policisti so v preteklih štiriindvajsetih urah obravnavali tri prometne nesreče, ki so se končale le z materialno škodo, štiri kazniva dejanja, kršitev javnega reda in miru, dva primera povoženja divjadi, zasegli pa so tudi dva avtomobila.

V ponedeljek ob 15.50 se je v Murski Soboti zgodila prometna nesreča, v kateri je nastale zgolj materialna škoda. Preizkus alkoholiziranosti je pri povzročitelju pokazal, da je vozil pod vplivom alkohola.

Na področju kriminalitete so policisti obravnavali kaznivo dejanje izsiljevanja, goljufijo, tatvino ovna in tatvino mobitela.

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelj se je po intervenciji pomiril in s kršitvijo prenehal. Zasežena sta bila dva osebna avtomobila, ker voznika za vožnjo nista posedovala vozniškega dovoljenja.

Policisti še opozarjajo, da med 17. in 30. majem potekajo aktivnosti za večjo varnost kolesarjev. Glavni cilj akcije je zmanjšanje števila smrtnih žrtev in hudo telesno poškodovanih kolesarjev ter omogočiti varno kolesarjenje.

pums kronika-pomurskih-policistov
Kaj zdaj berejo drugi