vestnik

Voznik mopeda se je v nesreči huje telesno poškodoval. Policisti so obravnavali še več tatvin in zasegli osebna avtomobila.

Vestnik.si, 13. 8. 2022
Štefan Abraham
Prometna nesreča v Murski Soboti
Črna kronika

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče. Ena se je končala z lažjimi telesnimi poškodbami, ena pa s hudimi.

Obravnavali so še poškodbo vozila na parkirnem prostoru in štiri primere povoženja divjadi. Poleg tega so obravnavali pet kaznivih dejanj in šest kršitev javnega reda in miru. 

Okrog 18.50 je v Murski Soboti prišlo do prometne nesreče, o kateri smo poročali. Voznica osebnega avtomobila je v križišču izsilila prednost vozniku mopeda, ki je pri trčenju padel in se huje telesno poškodoval.  

Na področju kriminalitete so na bencinskem servisu v Grabonošu obravnavali tatvino goriva. V Borejcih je neznanec iz parkiranega osebnega avtomobila odtujil obe registrski tablici z oznako MS KR-710. Ljutomerski policisti so obravnavali še tatvino denarja, soboški pa povzročitev lahke telesne poškodbe. Obravnavano je bilo še kaznivo dejanje ponarejanja listin. 

Javni red je bil kršen petkrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Policisti so v Murski Soboti pridržali kršitelja, ki se kljub intervenciji ni pomiril. Prav tako sta bila zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja zasežena dva osebna avtomobila. 

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes čez dan opravljali na območju policijske postaje Murska Sobota in na pomurski avtocesti. 

kronika-pomurskih-policistov pums