vestnik

Voznik štirikolesnika se je v prometni nesreči huje poškodoval

Vestnik, 5. 6. 2021
Pixabay
Fotografija je simbolična.
Črna kronika

Pomurski policisti so v preteklem dnevu obravnavali štiri prometne nesreče, dve kaznivi dejanji, šest kršitev javnega reda in miru, dve poškodbi vozil na parkirišču, tri primere povoženja divjadi ter zasegli osebni avtomobil vozniku, ki ni izpolnjeval pogojev za vožnjo.

V večernih urah se je v naselju Pertoča zaradi nepravilne strani vožnje zgodila prometna nesreča, v kateri se je voznik štirikolesnika huje poškodoval. Policisti ob tem udeležence v prometu ponovno opozarjajo na upoštevanje cestno-prometnih predpisov.

Prav tako je do prometne nesreče nekaj po 22. uri prišlo v Noršincih, občina Moravske Toplice. Osebno vozilo je zdrsnilo z vozišča in trčilo v ograjo. Gasilci PGD Murska Sobota so zavarovali kraj nesreče, očistili pločnik razlitih izteklih motornih tekočin in odklopili akumulator vozila. V nesreči ni bilo poškodovanih oseb.

Tudi v ostalih prometnih nesrečah je nastala materialna škoda. 

Na področju kriminalitete so policisti obravnavali kaznivo dejanje povzročitve lahke telesne poškodbe in poškodovanje vozila. 

Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnem kraju in trikrat v zasebnem prostoru, kršitelji pa so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali. 

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes policisti opravljali na območju policijske postaje Ljutomer. 

kronika-pums pums