vestnik

Z avtomobilom trčil v peško

Vestnik, 6. 2. 2020
Jure Zauneker
Slika je simbolična
Črna kronika

Iz soboške policijske uprave sporočajo, da je včeraj v Murski Soboti voznik osebnega avtomobila zaradi  nepravilnega  premika  pri  vzvratni  vožnji na parkirišču trčil v peško, ki je lažje telesno poškodovana.

Kot so še zapisali v izjavi za javnost, je včeraj v Gederovcih drevo padlo  na osebni avtomobil in ga v celoti poškodovalo. Voznik pri tem ni utrpel  telesnih  poškodb. Na  vozilu z avstrijskimi registrskimi oznakami je nastalo okoli 10 tisoč evrov škode.

Danes zjutraj smo že poročali o požarih v Srednji Bistrici in Gomilici. Včeraj je v Srednji Bistrici prišlo do požara na gospodarskem poslopju. Pri tem je delno zgorelo ostrešje gospodarskega poslopja in odprte delavnice ter dva prostora drvarnice. Pri požaru je bilo poškodovano različno električno orodje, nastalo je za okoli 15 tisoč evrov škode. Vzrok požara policisti še ugotavljajo. Na gospodarskem poslopju v Gomilici pa je danes prišlo do požara zaradi napake na osebnem vozilu. Ogenj je v celoti uničil osebni avtomobil znamke Renault Clio in ostrešje gospodarskega poslopja ter nekaj  orodja in strojev. Po nestrokovni oceni je nastalo za okoli 10 tisoč evrov škode.

Na območju Ljutomera pa so policisti včeraj prijeli pet tujcev, državljanov Iraka, ki so nezakonito prestopili državno mejo. Po opravljenih postopkih so bili tujci predani hrvaškim varnostnim organom.