vestnik

Zagorelo v kontejnerju z električnimi napravami

Vestnik, 20. 12. 2019
PGD Gornja Radgona
Fotografija je simbolična.
Črna kronika

V Pomurju se je včeraj zgodilo osem prometnih nesreč, v katerih je nastala le materialna škoda, policisti pa so obravnavali še šest kaznivih dejanj, osem prometnih nesreč z materialno škodo, osem kršitev javnega reda in miru ter pet primerov povoženja divjadi. 

Na področju kriminalitete je bil v Murski Soboti odkrit bankovec za sto evrov, za katerega se sumi, da je ponarejen. Ob tem pa so policisti obravnavali še goljufijo in poškodovanje tuje stvari. Na ljutomerskem območju so obravnavali poškodovanje vozila in tatvino, na območju Gornje Radgone pa nevarno vožnjo v cestnem prometu. 

Danes zjutraj, ob 5.14, je v Mojstrski ulici v Murski Soboti gorelo v kontejnerju za odslužene električne naprave. Kot poroča Uprava RS za zaščito in reševanje, sta požar pogasila gasilca PGD Murska Sobota. Nekaj minut pred šesto uro zjutraj pa je v Tomšičevi ulici zaradi počene vodovodne cevi voda iztekala v kletne prostore stanovanjske hiše. Gasilci PGD Murska Sobota so posesali približno štiri kubične metre vode. 

pums kronika požar pgd-murska-sobota