vestnik

Zagorelo v kurilnici stanovanjske hiše

Vestnik, 17. 1. 2021
Nataša Juhnov
Fotografija je simbolična.
Črna kronika

Pomurski policisti so v preteklem dnevu obravnavali dve prometni nesreči. V obeh je nastala materialna škoda. Obravnavani so bili še štirje primeri povoženja divjadi. Poleg tega so bila obravnavana tri kazniva dejanja, štiri kršitve javnega reda in miru ter požar.

S področja kriminalitete so petrovski policisti obravnavali namerno poškodovanje osebnega avtomobila in goljufijo, v Veržeju pa je bila obravnavana tatvina obeh registrskih tablic MS AP-438.  

V Lucovi je prišlo do požara v kurilnici stanovanjske hiše. Zagorelo je okrog 12.20. V požaru je nastalo za okrog 15 tisoč evrov škode, požar pa so pogasili gasilci PGD Lucova in Gornji Petrovci. 

Zaradi nedovoljenega prehoda državne meje so bili obravnavani trije tujci. Javni red je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali. 

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in na pomurski avtocesti.

kronika-pomurskih-policistov pums