vestnik

FOTO: Britney telovadi, oboževalci zaskrbljeni. Se zvezdnica vrača na stara pota?

R.T., 17. 9. 2019
Instagram (osebni profil)
Nekateri so zaskrbljeni - se Britney se vrača na stara pota?
Zabava

Britney Spears je na instagramu objavila video posnetek, na katerem jo lahko vidimo v športni opravi, kako telovadi. Številni oboževalci in oboževalke pa so v skrbeh. Sprašujejo se, ali so njena razmazana ličila in razmršeni lasje posledica težav, ki jo pestijo?

Čeprav ni »fitnes influenserka« Britney s svojo vadbo in željo po bolj zdravem načinu življenja še vedno navdihuje mnoge. 37-letna pop zvezdnica je v ponedeljek na družbeno omrežje Instagram objavila posnetek svoje kardio vadbe in vadbe za krepitev trebušnih mišic. V kratkih hlačah in kratki majici je dokazala, da se skrb za telo obrestuje. »Oprijete hlače, prihajam,« je zapisala.

Medtem ko komentar enega od oboževalcev oziroma oboževalk glasi »Britney je telovadila danes, zato tudi jaz telovadim«, pa so drugi zaskrbljeni. Njena razmazana ličila, ki so po mnenju nekaterih na pevkinem obrazu zagotovo več kot en dan, njeni razmršeni lasje pa naj bi bili znak težav, ki zvezdnico pestijo.

Pred kratkim je namreč nekdanji soprog Spearsove Kevin Federline (41) dobil večinsko skrbništvo nad 13-letnim Seanom in 12-letnim Jaydenom. Dailymail navaja, da je pevka nenehno v strahu, da bo povsem izgubila skrbništvo nad sinovoma.

Spet drugi oboževalci pa so prepričani, da rek »zdrav duh v zdravem telesu« drži in drugim sporočili, naj se brigajo zase in Britney pustijo pri miru.

Kaj zdaj berejo drugi