vestnik

Jelena Karleuša na zimskem oddihu pozirala v tangicah sredi snega

Eva Jandl, 13. 1. 2021
Instagram
Jelena Karleuša na snegu.
Estrada

Srbska glasbena diva Jelena Karleuša (42) je sicer znana po svojem drznem, za mnoge že kar predrznem slogu oblačenja, ki bolj malo prepušča domišljiji, a je z najnovejšimi fotografijami znova razvnela strasti svojih oboževalcev.

Posnela je namreč serijo fotografij sredi zimske idile, kjer pozira pomanjkljivo oblečena. Sicer je Jelena, ki je zasebno mama dveh hčera, v družbi katerih se večkrat pojavi na svojih družbenih omrežjih, trenutno na zimskem oddihu, zato je pozirala v družbi deske za deskanje po snegu in motornih sani. Njeni sledilci so nad njeno bujno zadnjico in izklesanim telesom naravnost navdušeni, drugi pa menijo, da daje slab zgled.

Po poročanju srbskih in hrvaških medijev zvezdnica menda vse komentarje, ki ji niso všeč, preprosto izbriše. Oktobra lani je tako hrvaški novičarski portal razkril pevkino zavajanje, ko so jo v objektiv ujeli ob prihodu na snemanje šova, kjer je sodelovala kot članica žirije; ob tej priložnosti se je namreč ena največjih balkanskih div fotografirala tudi sama – a fotografije, ki jih je objavila, so bile popolnoma drugačne od tistih, ki so jih objavili fotoreporterji. A njeni goreči oboževalci se za to ne menijo, saj je pač del posla, pravijo in komaj čakajo na naslednje fotografije.