vestnik

Še en dokaz več, da se Meghan in Harry oddaljujeta od kraljeve družine

R.T., 13. 11. 2019
Profimedia
Meghan Markle in princ Harry
Zabava

Odločitev bi lahko botrovala zaostrovanju odnosov v britanski kraljevi družini.

Archiejeva prvega božiča ne bodo preživeli z britansko kraljico Elizabeto II. (93) – da jih ne bo v Sandringhamu, naj bi princ Harry (35) in Meghan Markle (38) glavo družine že obvestila.

Susseška se menda še nista odločila, kje bosta za božič. Zaenkrat naj bi se odločila le, da ne skupaj s preostankom britanske kraljeve družine, poroča The Sun; kakor tudi, da bi lahko poteza odnose znotraj družine precej poslabšala. Odločitev je vsekakor skladna s Harryjevo izjavo v nedavnem dokumentarcu o njuni turneji po Afriki – dejal je, da sta z bratom Williamom (37) trenutno vsak na svoji poti.

Susseška si bosta z naslednjim tednom vzela šesttedenski dopust. Zelo verjetno je, da bosta odpotovala v Združene države Amerike, kjer bosta zahvalni dan preživela z Meghanino mamo Dorio Ragland (63).

Princ Harry je do nedavnega vsak božič preživel na kraljičinem posestvu v Norfolku. Izjema je bilo le leto 2012, ko je bil na dolžnosti v Afganistanu. Zadnji dve leti je bila z njim tudi Meghan. Bosta pa zato letos v Sandringhamu Cambriška z otroki Georgeom (6), Charlotte (4) in Louisom (1).