vestnik

(FOTO) Nagrada akademika dr. Antona Trstenjaka v roke Slavici Trstenjak

Marina Vrbnjak, 2. 10. 2019
Marina Vrbnjak
Nagrado akademika dr. Antona Trstenjaka so podelili mag. Slavici Trstenjak
Fotogalerije

Na osrednji slovesnosti ob 24. občinskem prazniku Občine Gornja Radgona so podelili priznanja tistim posameznikom, ki so s svojim zavzetim in predanim delom izdatno pomagali pri razvoju in promociji Občine Gornja Radgona.

Nagrado akademika dr. Antona Trstenjaka so podelili mag. Slavici Trstenjak, in sicer za življenjsko delo na področju kulture, vzgoje in izobraževanja ter za druga področja prostovoljnega dela. Zlati grb občine Gornja Radgona je prejela Območna obrtno-podjetniška zbornica Gornja Radgona, ki letos praznuje 40 let delovanja. Bronasti grb občine Gornja Radgona so podelili društvu Fotoklub Proportio Divina Gornja Radgona, ki je bil ustanovljen leta 2008 v Gornji Radgoni, in sicer z združitvijo ljubiteljev fotografije.

gornja-radgona, podelitev-priznanj
Marina Vrbnjak
Na osrednji slovesnosti ob 24. občinskem prazniku Občine Gornja Radgona so podelili priznanja

Listino občine Gornja Radgona so prejeli Franc Celcar za prostovoljno delo in delovanje v številnih društvih v kraju Negova, karateist Nejc Sterniša za dosežke in uspehe na področju športne dejavnosti ter Zavod Rastišče – poligon za zelene ideje Gornja Radgona za uspešno izvajanje in širjenje alternativnega načina ravnanja z naravnimi viri in odpadki ter kot vzpodbudo za uspešno delo še naprej.

gornja-radgona, podelitev-priznanj
Marina Vrbnjak
Karateist Nejc Sterniša je prejel Listino občine za dosežke in uspehe na področju športne dejavnosti

Podelili so tudi devet priznanj župana Stanislava Rojka, ki so jih prejeli: Prostovoljno gasilsko društvo Ivanjševci, Kmetijska zadruga Radgona, Lovska družina Gornja Radgona, Ribiška družina Gornja Radgona, Rokometni klub Arcont Radgona, Podjetje „Transport Rojko“, Društvo vinogradnikov Radgonsko – Kapelskih goric, Veronika Hamler, David Jakič, Milko Štelcer – posthumno, Tanja Holc in Julija Lukovnjak. Priznanja sta podelila župan Stanislav Rojko in predsednik Komisije za priznanja, pohvale in nagrade, Branko Klun. 

gornja-radgona občinski-praznik podelitev-priznanj
Kaj zdaj berejo drugi