vestnik

Horoskop za nedeljo, 15. decembra

Andreja Novak / Dobra karma, 15. 12. 2019
Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?
Astro

Če verjamete ali ne, bolje je, da na vse niste pripravljeni!

Andreja Novak, dobra karma, horoskop, zvezde
Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven
Strastno boste razpoloženi in srečali se boste z osebo, ki bo zaznavala vaše počutje in iskrice bodo preskakovale. Ne bodite vi tisti, ki da pobudo za kaj več, samo odelujte.

Bik
Nestrpno boste želeli spremembe v partnerstvu in želeli na silo uveljaviti svojo voljo. Ustavite se in dovolite, da srce pride do izraza, saj ljubezni brez tega ne bo.

Dvojčka
Jokavi boste in občutljivi, zato danes ne hodite v družbo, kjer se ne počutite optimalno. Sprostite se, počivajte, lenarite, saj vas je leto 2019 čisto prekurilo.

Rak


Zaklepetali se boste in izdali skrivnosti tistim, ki vam želijo slabo. To vam bo precej porušilo načrte, a iskreno - ste si čisto sami krivi. Izbirajte svoje zaupnike previdno.

Lev
Nehajte se prilagajati vsem in vsakomur, pa ne boste tako žalostni in nemirni. Če bi bili raje drugje, pravočano povejte, se tako organizirajte in življenje bo spet vaše.

Devica
Ponosni boste na svoje dosežke in želeli se boste o tem pogovarjati z vašimi družinskimi člani ali prijatelji, ki pa ne bodo tako navdušeni nad vsem tem, kar počnete.

Tehtnica
Stabilni in zadovoljni boste ne glede na vse čustvene ljudi, ki vas bodo iskali in želeli vaše mnenje. Sproščeno jim boste jim lahko prisluhnili, saj ste se pomirili s sabo.

Škorpijon


Ne boste se mogli sprostiti, zato je nujno, da se bolj posvetite svojemu telesu in čustvom, ki ste jih kar malo zatrli. Telovadba ali sprehod v naravi je danes obvezen.

Strelec
Vsi se bodo spravili na vas in ne boste mogli nikamor pobegniti. Ne prepirajte se z njimi, samo začutite, kje vas bolijo njihove besede ter si dovolite sprostiti stara čustva.

Kozorog
Notranji mir bo okrepil vaše dobro počutje, tako da boste optimistično razpoloženi. Uspelo vam bo preslišati bližnje in se ne boste obremenjevali s tem, kar se vas ne tiče.

Vodnar
Optimizem doma in prijateljev vas bo dvignil in želeli si boste obdržati to dobro energijo, ki bo z vami. Sprostite se, naučite se boto tukaj in zdaj, tudi z glavo.

Ribi


Polno boste zaposleni in dobro vam bo, če vas bodo vsi pustili pri miru, da naredite vse tako, kot želite. Rdeča barva vam bo pomagala ohraniti fizično moč in dobro voljo.

Kaj zdaj berejo drugi