vestnik

Horoskop za torek, 20. oktobra

Andreja Novak / Dobra karma, 20. 10. 2020
Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?
Astro

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Oven 

Dan vam bo naklonjen tako poslovno, kot ljubezensko. Ne zanemarite podpore, ki jo boste prejemali in sodelujte v vsem, kar vam bo predlagano, saj bo to osnova za naprej.

Bik

Imeli boste željo in voljo narediti prebojne stvari v svojem življenju. Tega se boste lotili precej dramatično, tako da bodo vsi pričakovali veliko od vas, a bo bolj malo vidnega.

Dvojčka

Nekateri vaši ekstravagantni znanci, prijatelji iz preteklosti, se bodo po dolgem obdobju vrnili nazaj v vaše življenje. Preglejte, kaj imate skupnega in se poveselite.

Andreja Novak, dobra karma, horoskop, zvezde
Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Rak

Polni boste entuzijazma in boste želeli realizirati svoje sanje in želje. Zato boste navduševali ljudi okoli sebe in v vsakem trenutku boste pripravljeni na akcijo.

Lev

Ne glede na situacijo, se boste dobro počutili in imeli svoje mišljenje glede vsega, a ne boste čutili potrebe, da druge razsvetljujete. Zadovoljni boste s svojimi premiki.

Devica

Zdelo se vam bo, da ste dobro, a v resnici boste čisto preobremenjeni z vsem dogajanjem okoli vas. Ne pozabite na hrano in dovolj tekočine za dobro počutje.

Tehtnica

Preveč pozornosti boste deležni in želeli si boste umika. Več časa boste posvetili domačim stvarem in čiščenje vam bo dober ritual, ki bo sproščal vas in lepšal dom.

Škorpijon

Odnosi vam bodo prava lekcija, ki vas bo potisnila iz cone udobja. Stare napake prihajajo na plano, zato se ne izmikajte, temveč poglejte vase, zakaj se to ponavlja.

Strelec

Odlično počutje boste usmerili v nekatere super stvari, ki si jih želite. Ljudje se bodo odlično odzivali na vaše ideje in dejanja, kar vam bo dalo veselja še za več delavnosti.

Kozorog

Počasi se boste postavljali na noge in iskali optimalno mesto v svetu. Ne boste razmišljali na dolgi rok, bolj boste iskali dobre trenutke dneva, da čutite življenje.

Vodnar

Optimistični boste in imeli preveč načrtov in idej, ki jih boste želeli uresničiti. Pri tem boste preveč računali na pomoč drugih ljudi, brez, da bi prej preverili, če imajo čas.

Ribi

Pomirjeni boste s sabo in smerjo življenja. Ne boste se več primerjali z drugimi, temveč boste uživali v vsem, kar vam bo življenje nudilo. To vas bo naredilo privlačne.