vestnik

Podpora za dobre spremembe do 16. aprila vsak dan močnejša

Andreja Novakl, 10. 4. 2020
pixabay
Pomladno sonce
Astro

Energijska napoved od 10. do 16. aprila obeta pester teden z intenzivnimi energijami, ki pa se vse bolj optimistično obračajo.

Malo osebnih strahov, pa več veselja in radosti se vam obeta. Nihanja v zvezdnih podporah bodo pokazala samo na notranje nestabilnosti in na točke, kjer so potrebne rešitve. Podpora za pozitivne spremembe bo vsak dan večja, zato sodelujte v dobro z energijami in domačimi.

Petek, 10.4.
Velikonočni petek bo romantično obarvan. Čustveno boste občutljivi in želeli si boste sprememb v odnosih ter izpolnitve v svojih srčnih željah. Lahko, da si boste dopisovali s svojo simpatijo ali hrepeneli po sporočilih. V vsakem primeru boste razmišljali o dolgoročnih načrtih in s kom si želite preživeti svoje dneve in noči. Romantična razmišljanja bodo okrepljena tudi z iskanjem finančnih rešitev, ki bi poskrbela za rešitve na vseh nivojih. Pišite si ideje, dober dan je za to.


Sobota, 11. 4.
Zgodaj zjutraj preide Merkur v znamenje ovna, kar lahko, da vas bo prebudilo z aktivnimi mislim in skrbmi, ki bodo privrele v vašo glavo. Bodite pozorni, da vas popolnoma ne prevzamejo. To lahko povzroči nemir in pripravljenost na prepire za vsako malenkost. Raje se posvetite miselnim aktivnostim. Iščite in pišite si ideja, ali rešujte križanke, samo poskrbite, da bo vaš um zaposlen v produktivni smeri in ne trzajte na pikre opazke bližnjih, saj bo Merkur v ovnu vplival tudi na njih.
Nedelja, 12.4.
Umirite svoje misli in sodelujte z domačimi v duhu Velike noči. Ljubezen je v zraku, če le lahko umirite nemirnega duha, ki bo malo pretiraval v nemirnih mislih in besedah. Naredite si dober dan, saj bo pomembno za bodočnost, kako boste obvladovali svoje energije za skupno dobro. Luna bo v gorečem strelcu, zato boste težko ostali doma in boste iskali vse možnosti za vsaj kratka potovanja ali izlete.


Ponedeljek, 13. 4.
Občutljivost bo v zraku, zato se lahko prepiri hitreje vnamejo. Zamerljivost bo povečana in dobro je, da pri sebi opazujete, zakaj vas določene besede ali dejanja drugih tako prizadenejo. Kje je vaša rana, ki jo je smiselno samo sprejeti, da se lahko pozdravi. Vsi tisti, ki pa imate v sebi ljubezen do sebe in življenja, boste čisto v drugem razpoloženju, lahko se boste odpirali dobrim odnosom in idejam in na novo postavili veliko svojih področij in želja.
Torek, 14. 4.
Osebna moč bo okrepljena in povezava Sonca z energijo Plutona bo pokazala na vaše stanje. Če boste imeli kakršnekoli prehlade, slabo počutje danes, potem je dovolj, da začutite globino svoje notranje moči in se je nehate bati. Sprejmite svoj refleks jeze in se odprite za prenovo in spremembe tam, kjer se avtomatsko odzovete z jezo ali notranjo agresijo. Sedaj so takšna spoznanja prebojna in čas je, da se postavite zase, za svoje življenje iskreno in srčno, pa tudi z notranjo močjo.


Sreda, 15. 4.
Sprostitev uma in duha bo očitna. Luna preide v svobodnega vodnarja in bo prinesla optimizem ter dobro voljo. Še posebej močna povezava Sonca in Jupitra pa bo osvobodila še tako slabe energije in dobra volja se bo začela na polno kazati. Pomlad je v polnem zamahu in tudi vi se ji lahko pridružite z optimizmom in dobro voljo. Kaj si zares želite od življenja? Kaj bi radi počeli od danes naprej z veseljem? To boste prav danes z lahkoto odkrili.
Četrtek, 16. 4.
Optimistično razpoloženje bo predvsem dopoldne, ko boste Sonce in Jupiter še vedno povezana. Skozi sprostitev idej, veselja s humorjem in spreminjanja v pozitivno tudi tistih stvari, razmišljanj o stvareh na katere ne morete vplivati, bo prinesla okrepitev notranje moči in imunskega sistema. Dovolj vam bo pesimizma in naredili boste vse, kar bo v vaši moči, da se na polno aktivirate v dobro življenje.

Kaj zdaj berejo drugi