vestnik

Okrepčevalnica-bistro Tanja

Vestnik, 13. 9. 2020
Pixabay
Fotografija je simbolična.
Malice

Tedenska ponudba malic v Okrepčevalnici-bistroju Tanja

Ponedeljek, 19. oktober

Piščančji zrezek v naravni omaki, mlinci, solata (vsebuje alergen: gluten-pšenica).

Skutne palačinke, kompot (vsebuje alergen: gluten-pšenica, smetana, jajce). 

Gorički golaž (vsebuje alergen: gluten-pšenica). 

Torek, 20. oktober

Čufti v paradižnikovi omaki, pire krompir (vsebuje alergen: gluten-pšenica, jajce, mleko ).

Piščančji zrezek na žaru s sirom, pomfri, solata (vsebuje alergen: sir).

Testenine s tuno (vsebuje alergen: gluten-pšenica, tuna, sir).  

Sreda, 21. oktober

Vampi (vsebuje alergen: gluten-pšenica). 

Zrezek po dunajsko, krompir, solata (vsebuje alergen: gluten-pšenica, jajca). 

Pečen piščanec, riž, solata (vsebuje alergen: gluten-pšenica).

Četrtek, 22. oktober

Bograč (vsebuje alergen: gluten-pšenica) 

Rižota s piščančjim mesom in šampinjoni (vsebuje alergen: gluten-pšenica, smetana). 

Slivovi cmoki, kompot (vsebuje alergen: gluten-pšenica, jajca, maslo). 

Petek, 23. oktober

Ocvrt oslič, krompirjeva solata (vsebuje alergen: gluten-pšenica, jajca, riba).

Njoki z bolonez omako, solata (vsebuje alergen: gluten-pšenica, jajce). 

Zrezek v naravni omaki, dodoli, solata (vsebuje alergen: gluten-pšenica, smetana).

Sobota, 10. oktober

Pizza s šunko (vsebuje alergen: gluten-pšenica, sir).

Kotlet na žaru s prilogo, čebula, gorčica.