vestnik

V petek se začenja Festival MIKK23. Kdo vse bo nastopil?

TK, 10. 9. 2019
Tomo Köleš
Na novinarski konferenci v Mikku so program festivala MIKK23 predstavili vodja kulturnega programa Vladimir Petković, direktorica Mikka Aleša Kovač in vodja multimedijskega centra Maja Lačen Škrbič.
Popularno

Soboški klub MIKK bo tudi letos pripravil septembrski festival. Tokrat bo to MIKK23, s katerim bo klub zaznamoval 23 let mladinske kulture v Murski Soboti.

V petek, 13. septembra bo v sklopu festivala MIKK23 glasbo iz vinilnih plošč na grajskem dvorišču zvečer vrtel DJ Bakto iz ekipe Tetkine radosti.

Drugi dan festivala, v soboto, 14. septembra, bo na MIKKovi terasi v popoldanskem času potekal MIKK Art Market, kjer bodo umetniki imeli možnost prodaje unikatnih umetniških izdelkov. Obiskovalci bodo imeli možnost kupiti tudi glasbene plošče, cedeje in majice.

mikk23, festival, aleša-kovač, vladimir-petković
Tomo Köleš
Vsi nastopajoči na festivalu MIKK23.

V koncertnem delu festivala bosta zvečer v klubskem prostoru nastopili zasedbi High5 (Zagreb) in Vojko V (Split).

Tretji dan festivala, v nedeljo, 15. septembra, bo na MIKKovi terasi za ležerno nedeljsko popoldne posrkbel DJ Martin13 s svojim izborom glasbe iz vinilk. V poznopopoldanskem času bo sledila še otroška predstava Lutkovnega gledališča Pupilla z naslovom ZooPotniki.  

4a214aa2a6b09188e964f0f6f5a471b4
Osebni arhiv
Splitski reper Vojko V oz. Vojko Vrućina bo glavna zvezda festivala v Murski Soboti.

Festival se bo zaključil v ponedeljek, 16. septembra, ko bo potekala Metal klavnica LIII v klubskem prostoru, na kateri bodo nastopile metalske zasedbe Putrid Pile (ZDA), Vulvathrone (Slovenija) in Anime Torment (Češka).

V petek bo znotraj grajskega dvorišča poskrbljeno tudi za kulinarično ponudbo, za katero bo zadolžen FerFud, ki bo na Festival MIKK23 pripeljal vrhunsko urbano kulinariko.

Vstopnice za koncertni del festivala so v prodaji v MIKKovi kavarni. Na ostale dogodke je vstop prost.

Cene vstopnic za koncertni del festivala MIKK23: sobota 10€, ponedeljek 5€.

V petek, 13. septembra bo v sklopu festivala MIKK23 bo glasbo iz vinilnih plošč na grajskem dvorišču zvečer vrtel Bakto iz ekipe Tetkine radosti.

Drugi dan festivala v soboto, 14. septembra bo na MIKKovi terasi v popoldanskem času potekal MIKK Art Market, kjer bodo umetniki imeli možnost prodaje unikatnih umetniških izdelkov. Obiskovalci bodo imeli možnost kupiti tudi glasbene plošče, CDje ter majice.

45cdb211ab751f90cc5a32b905e5e59e
Arhiv zasedbe
Tudi zagrebška skupina High5 bo nastopila na festivalu MIKK23.

V koncertnem delu festivala bodo zvečer v klubskem prostoru nastopili High5 (Hrvaška) ter Vojko V (Hrvaška).

Tretji dan festivala v nedeljo, 15. septembra bo na MIKKovi terasi za ležerno nedeljsko popoldne posrbel DJ Martin13 s svojim izborom glasbe iz vinilk. V pozno popoldanskem času bo sledila še otroška predstava Lutkovnega gledališča Pupilla z naslovom ZooPotniki.

mikk23, festival, aleša-kovač, vladimir-petković
Tomo Köleš
Nastopajoči na Metal klavnici LIII.

Festival se zaključi v ponedeljek, 16. septembra,ko bo potekala Metal klavnica LIII v klubskem prostoru na kateri bodo nastopile metalske zasedbe Putrid Pile (ZDA), Vulvathrone (Slovenija) in Anime Torment (Češka).

V petek bo znotraj grajskega dvorišča poskrbljeno tudi za kulinarično ponudbo za katero bo zadložen FerFud, ki bo na Festival MIKK23 pripeljal vrhunsko urbano kulinariko.

Vstopnice za koncertni del festivala so v prodaji v MIKKovi kavarni. Na ostale dogodke je vstop prost.

Cene vstopnic za koncertni del festivala MIKK23:


Sobota 10€
Ponedeljek 5€

Mikk23 festival murska-sobota konferenca