vestnik

To so filmske uspešnice, ki si jih junija lahko ogledate v Gledališču Park

Vestnik, 26. 5. 2020
Niko Časar
Na enem dogodku v Gledališču Park bo lahko zbranih 50 ljudi. Ti bodo sedeli na primerni varnostni razdalji.
Popularno

Prihodnjo sredo se bo spet odprlo Gledališče Park, sporočajo iz Zavoda za kulturo, turizem in šport (ZKTŠ) Murska Sobota.

"Ker gledaliških, glasbenih in drugih dogodkov, kot smo jih bili vajeni, še nekaj časa ne bo, vas tokrat vabimo k ogledu odličnih filmov, ki so s svojo umetniško vrednostjo zaznamovali drugo polovico minulega in začetek letošnjega leta," sporočajo iz ZKTŠ in dodajajo, da bo na vsaki projekciji največ 50 obiskovalcev, ki bodo v dvorani s 345 sedeži razporejeni na varni razdalji. 

3. in 4. junija bo na sporedu triler oziroma zgodovinska drama Obtožujem, od 5. do 7. junija bodo predvajali intimno dramo Prekla, 10. in 11. junija avtobiografsko dramo Bolečina in slava, od 12. do 14. junija si bodo obiskovalci lahko ogledali komično dramo Parazit, 17. in 18. junij je rezerviran za vojno dramo 1917, tretji junijski konec tedna bo na sporedu poetična drama Zgodbe iz kostanjevih gozdov, 24. in 25. junija biografsko kriminalni triler Izdajalec, za konec meseca, od 26. do 28. junija pa so pripravili biografsko glasbeno dramo Judy. 

gledališče-park odprtje filmi
Kaj zdaj berejo drugi