vestnik

Kmetija 2019: Bosta Radgončana osvojila 50 tisočakov?

Vestnik, 21. 12. 2019
POP TV
Tilen (na levi) in Jan (na desni) Klobasa sta v velikem finalu letošnje Kmetije, jima bo nocoj uspelo premagati Luko Lampreta?
Popularno

Luka Lampret je sinoči premagal Reneja Šantića in postal superfinalist letošnje Kmetije, za 50 tisočakov in laskavi naziv zmagovalca Kmetije 2019 se bo nocoj pomeril z Radgončanom Janom Klobaso.

Sinoči sta se Luka in Rene pomerila v spretnosti in moči, oba boja je dobil Luka. V prvi igri Zlata jajca sta tekmovalca z leseno palico morala preko poligona prenesti pet jajc in žakljev s klini, ki sta jih nato morala razporediti od najmanjšega do največjega. V drugi igri Stopnišče do zmage pa sta z zvezanimi hlodi morala zgraditi stopnice, se po njih povzpeti in prerezati žakelj s koruzo.

LUKA
POP TV
Luka Lampret

Bolje se je izkazal Luka, ki se je zmage zelo razveselil, kot je ob tem dejal, se mu je uresničila želja in bo z dvojčkoma v finalu, kot so to načrtovali od začetka.

Ker pa navodila Kmetije že od prvega dne narekujejo, da dvojčka veljata za eno osebo, sta Pomurca morala že pred finalnima bojema izbrati, kdo bo zastopal oba. Ponovno bo v areno nocoj stopil Jan, brat Tilen pa bo borbe spremljal s tribune.

Kdo bo zmagovalec letošnje Kmetije, bomo izvedeli nocoj ob 20. uri na POP TV.

kmetija-2019 jan-klobasa tilen-klobasa resničnostni-šov finale