vestnik

Nika Zorjan: "Poletje bo zelo vroče"

T. L., 5. 6. 2019
Youtube
Julija se obeta nekaj novega v prekmurščini, obljublja Nika Zorjan.
Popularno

Pesem Vruće je točno opoldne doživela premiero in v pičlih nekaj urah zbrala že več kot 35 tisoč ogledov na Youtubu. Nika Zorjan je z nami delila prve vtise, kaj je bilo na snemanju 'najhuje' in kakšni so njeni načrti za prihajajoče poletje; vsekakor bo vroče.

Nika Zorjan, dvojec Bql in Isaac Palma so lansko uspešnico Vroče, ki so jo ustvarili skupaj s tekmovalci iz šova Slovenija ima talent, predelali v hrvaščino. Rožnatolaska si zdaj potihoma želi, da bi obnoreli še hrvaško glasbeno sceno.


"Ker smo s pesmijo Vroče imeli pozitivne odzive, smo prišli na idejo za hrvaško verzijo. Prijavili smo se na projekt z Joomboosi, to so hrvaški influencerji, in bili sprejeti, zdaj bo pesem odmevala na festivalu CMC. Vse se je super ujelo in tako sproščeno in neobremenjujoče, res super. Upam le, da bo takšna uspešnica kot v Sloveniji," začenja Nika. Nad prvimi odzivi je zelo presenečena. "Dobri komentarji in Hrvati so nas vzeli za svoje, kar me veseli," v smehu še pristavi. Pesem si je namreč v nekaj urah na Youtube ogledalo več kot 35 tisoč uporabnikov.

##YOUTUBE-https://www.youtube.com/embed/DBYrhD106Ps?t=196##

'Kitke' so ji povzročale težave

Kot pravi rožnatolaska, so se na snemanju imeli odlično, saj celotna ekipa odlično sodeluje. No, na studijskem delu snemanja pa so ji veliko preglavic povzročile spletene kitke po glavi: " Kako me je bolelo, komaj sem zdržala pri snemanju," razkriva. Videospot so snemali dva dni. "Torej triurni studijski del in snemanje videospota na Primorskem, imeli smo sončno vreme in zabave ni manjkalo. Ni lepšega od snemanja na morju," pravi.

Poletje in novi projekti

"Zelo bo vroče," se pošali Nika. Čez dober teden dni bodo z ekipo posneli in izdali videospot za pesem Ola Ola, julija pa novo pesem: "Obeta se nekaj novega v prekmurščini, pesem bo povezana s poletjem in morjem, več pa ne izdam," skrivnostno opiše in nadaljuje, da bodo naslednji meseci zabavni in hkrati delovni. "To je moje življenje in v tem uživam. Sledim svojim sanjam, to je moje poslanstvo, naj bo poletje čim bolj aktivno, saj v tem res uživam," zaključi sogovornica.
Youtube
Julija se obeta nekaj novega v prekmurščini, obljublja Nika Zorjan.
nika zorjan Vruče vroče bql Isaac Palma
Kaj zdaj berejo drugi