vestnik

Nina Pušlar: Želim si, da bi novo pesem peli na ves glas

T. L., 5. 12. 2018
Urša Premik
Nina Pušlar v petek v Radencih.
Popularno

Priljubljena pevka bo v osveženi podobi v petek obiskala naš konec, želi si, da bi njeno novo pesem Za naju peli vsi skupaj in glasno.

Po nekajmesečnem zatišju se je Nina Pušlar vrnila na glasbeno sceno malo drugače, in sicer z osveženim bendom in pred kratkim izdano pesmijo Za naju. Ta govori o ljubezni in dolgotrajnem odnosu, ki ga je pa treba negovati in vzdrževati.

V petek v Radencih

Zdaj nastopa po številnih slovenskih odrih, v petek pa bo ob 21-ih nastopila v Radencih. Glasbenica priznava, da se rada vrača v Pomurje, saj jo poslušalci vedno lepo sprejmejo:

»Glede na to, da se že kar nekaj let redno vračamo s koncerti v Pomurje, je vedno izziv pripraviti nekaj vsaj malo posebnega za tamkajšnjo publiko,ki nas vedno tako lepo sprejme.«


Nadaljuje, da se bo predstavila z novo spremljevalno skupino, s katero so se ujeli že po nekaj nastopih


»Upam, da bo tudi občinstvo začutilo to svežo energijo. Predvsem pa, komaj čakam, da bomo poleg pesmi, ki so se zgodile v trinajstih letih moje glasbene poti, (saj ne morem verjeti, da je res minilo že toliko časa od zmage na Bitki talentov pri Mariu!), odigrali tudi eno čisto novo - Za naju pa upam, da jo bomo v petek že peli skupaj na glas,« zaključuje in si hkrati želi, da bi letos presegli lanskoletno druženje. Lani smo se imeli super, verjamem pa da bomo tisto druženje letos še presegli,« pozitivno zaključuje Nina.


##YOUTUBE-https://www.youtube.com/embed/23IfLTUH1ZE##

Aleš Cipot
Nina Pušlar se je vrnila na glasbeno sceno v osveženi podobi.
nina pušlar pesem radenci zabava
Kaj zdaj berejo drugi