vestnik

Ples - Noč čarovnic: Razkrili program in nastopajoče, prodaja vstopnic se začenja danes

Vestnik, 9. 10. 2020
Aleš Cipot
Ples - Noč čarrovnic v RIS Dvorcu Rakičan.
Popularno

Raziskovalno-izobraževalno središče (RIS) Dvorec Rakičan tudi letos prireja Ples - Noč čarovnic v maskah, vendar bo dogajanje omejeno le na večerne koncerte na dvorišču dvorca z omejenim številom obiskovalcev. Prireditev bo potekala 23., 24. in 25. oktobra ter se nadaljevala 29., 30. in 31. oktobra.

Letošnji program bo zaradi epidemije koronavirusa nekoliko spremenjen, potekali bodo namreč le večerni koncerti na dvorišču RIS Dvorca Rakičan. Ker bodo organizatorji zagotovili streho, bo prireditev potekala v vsakem vremenu, dogajanje pa se bo vse dni pričelo ob 19. uri. 

ples-noč-čarovnic, rakičan, 2019
Niko Časar
Med nastopajočimi bo tudi letos Luka Basi.

Letos bodo med drugim nastopili Mi2 (23. 10.), Luka Basi (24. 10.), Nina Pušlar (25. 10.), Tadej Toš (29. 10.), Big Foot Mama (30. 10.), Prekmurska godba Bakovci in Polkaholiki (31. 10.).

Zaradi nastale situacije letos ne bo animacij za otroke ter srednjeveškega programa, bodo pa organizatorji ob upoštevanju navodil zagotovili sedišča za obiskovalce. Številke sedišč bodo navedene na vstopnici, število sedišč pa je omejeno na 400. 

ples---noč-čarovnic, noč-čarovnic, dvorec-rakičan, rakičan
Aleš Cipot
Letos bo število obiskovalcev omejeno.

Organizator sporoča, da cena vstopnic v predprodaji znaša 14,90 evra, dva dni pred posameznim dogodkom se bo zvišala za dva evra. Vstopnice bodo sicer v kavarni dvorca Rakičan na voljo od danes, na spletni strani dvorca Rakičan pa se bo prodaja vstopnic začela vršiti v ponedeljek, 12. oktobra. Sporočajo še, da ob nakupu obvezno shranite račun, saj bo vračilo denarja za kupljene vstopnice v primeru odpovedi dogodka zaradi zaostritve ukrepov v povezavi s koronavirusom možno le ob predložitvi vstopnic in računa. 

Na prireditvi Ples - Noč čarovnic v maskah morajo obiskovalci nositi zaščitno obrazno masko, najbolj izvirne pa bodo tudi nagrajene. 

ris-dvorec-rakičan ples-noč-čarovnic
Kaj zdaj berejo drugi