vestnik

Ples-noč čarovnic: Nekaj novosti in nekaj povratnikov

Vestnik, 9. 8. 2019
Aleš Cipot
Popularno

Raziskovalno izobraževalno središče (RIS) Dvorec Rakičan je razkril, kdo bodo tisti glasbeniki, ki bodo obiskovalce zabavali na plesu-noči čarovnic. 

Prireditev Ples-noč čarovnic 2019 se bo pričela v soboto, 26. oktobra, ko bosta na oder stopili znana zasedba Siddharta, ki je v Rakičanu že večkrat nastopila. Za njimi bo ozračje ogreval vokalist Massimo s skupino. Tudi letos bosta postavljena dva odra, prireditev pa bo potekala v vsakem vremenu.


V nedeljo, 27. oktobra, bosta med nastopajočimi hrvaški glasbenik Gibonni s svojo skupino in karizmatični Urban. Tretji dan prireditve pa bo v sredo, 30. oktobra, ko bodo nastopali svetovni znani Alle Farben s spremljevalno skupino. Zasedba bo takrat v Pomurju nastopala prvič. Po lanskem nastopu na plesu-noči čarovnic se tudi letos vrača raper Challe Salle.


Kdo bodo preostali nastopajoči, bodo organizatorji razkrili prihodnji mesec. Se je pa že pričela prodaja vstopnic. Na voljo je že vstopnica po promocijski ceni "Early Bird", in sicer vse do razprodaje 1. kontingenta. Ta znaša 6,90 evrov. Otroci do 12. leta v spremstvu staršev oziroma skrbnikov imajo prvi dan prireditve prost vstop, sicer pa stanejo otroške vstopnice 4 evre. Zainteresirani si lahko tudi že kupite čarobno vstopnico, ki bo veljala za vse tri dni prireditve. Vstopnica stane 14,90 evrov, na voljo pa je do razprodaje 1. kontingenta vstopnic.

Aleš Cipot
V Rakičan se vrača Siddharta. 
ris dvorec rakičan ples-noč čarovnic