vestnik

Prekmurec je postal Fatalni moški leta 2021

Vestnik, STA, 6. 10. 2021
Njena.si
Aljoša Bagola je Fatalni moški 2021.
Popularno

V ljubljanski Festivalni dvorani so sinoči razglasili fatalnega moškega 2021, ki je v očeh bralcev revije Obrazi/Avenija usodno zaznamoval leto 2021. Med osmimi kandidati si je naslov prislužil Aljoša Bagola.

Kot so sporočili iz medijske skupine Media24, so se za naslov fatalni moški 2021 poleg Bagole potegovali še Matej Zemljič, Vid Valič, Taiji Tokuhisa, Gregor Čeglaj, Miha Hercog, Jani Jugovic in Robert Korošec. 

Prireditev je povezovala Jerneja P. Zhembrovskyy, na odru pa so se fatalnim moškim pridružile Nuša Derenda, Amaya, Katarina Mala in Jana Šušteršič, ki so navdušile zbrano občinstvo. Za uvodno plesno točko so poskrbeli plesalci Plesne šole Bolero, na odru pa se jim je pridružila tudi voditeljica večera. Med prireditvijo je za spodbudo s svojim motivacijskim govorom poskrbel slovenski paralimpijec Anej Doplihar

Letošnja prireditev je potekala v slogu Jamesa Bonda oziroma filma Casino Royale. Gostje so se tako lahko med drugim preizkusili v različnih igrah na srečo. Zmagovalca je razglasila urednica revije Avenija Petra Kancler. Fatalni moški 2021 je v dar prejel kipec Steklarne Rogaška. 

Aljoša Bagola in Iva Krajnc
Media24
Iva Krajnc in Aljoša Bagola.

Jedi, ki so jih postregli na večerji, je idejno zasnoval kuharski mojster iz Vile Podvin ter Hotela in bistroja Linhart Uroš Štefelin, so še sporočili.

nagrada moški fatalni-moški-2021 aljoša-bagola