vestnik

Regional-Special v Murski Soboti

Vestnik.si, 26. 5. 2021
Aleš Cipot
Eden od gostov prvega večera bo Jernej Šavel, član Dubioze kolektiva.
Popularno

V soboškem klubu Mikk se bo od 26. do 28. maja ustavila glasbena karavana iz serije Music Slovenia: Regional - Special.

V Murski Soboti se nadaljuje serija Music Slovenia: Regional - Special, glasbena karavana, ki obiskuje slovenska regionalna glasbena središča, kjer se debatira o glasbi, njenih stanjih in potencialih ter podrobneje predstavljajo tudi regionalne glasbene scene, katerih poznavanje in povezanost je ključnega pomena za čim boljše izkoriščanje tega, kar naša mala država na področju glasbenega življenja ponuja. 

Music Slovenia: Regional - Special SO1E04-06
maja.skrbic@mikk.si
Serija Music Slovenia: Regional - Special od 26. do 28. maja v Murski Soboti.

Tokratno javljanje bo iz MIKKa - Mladinskega informativnega in kulturnega kluba Murska Sobota, kjer se bo program v obliki posnetkov na SIGIC Facebook kanalu predstavil 26., 27. in 28. maja 2021. Posnetki bodo kasneje na voljo tudi na SIGIC Youtube kanalu, kjer lahko že sedaj spremljate tudi prejšnje epizode seriala, ki so se odvile v kranjskem Trainstationu SubArt.
Več o programu lahko preberete TUKAJ

Program je del projekta Music Slovenia, ki ga SIGIC – Slovenski glasbenoinformacijski center izvaja v okviru Platforme Center za kreativnost, ki ga podpira Center za kreativnost pri Muzeju za arhitekturo in oblikovanje.

Plaftormo Center za kreativnost sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.

6305860557ffa6b1dd011d6d5311131a
Tomo Köleš
Eden od gostov tretjega večera bo Tomaž Rous, vodja Mladinskega centra Gornja Radgona.

mikk-murska-sobota regional-special music-slovenia