vestnik

Rekla je DA: Ko jo je zasnubil v romantični kopeli

I.B., 1. 3. 2020
Jure Zauneker
Urška in Kristjan Bači.
Popularno

Kristjan in Urška sta se spoznala v službi in hitro začutila, da je to, kar se je razvilo med njima, tisto pravo.

Urška je septembra 2018 nastopila novo službo in začela delati v menzi v podjetju Pomgrad. Tam sta se začela s Kristjanom Bačijem iz Križevec dnevno videvati in gojiti simpatije drug do drugega. »Jaz sem zanimanje nakazovala bolj direktno, Kristjan pa predvsem s pogledi, saj je bolj redkobeseden,« pripoveduje sogovornica, ki že nekaj let živi v Murski Soboti. Čez čas me je prosil za telefonsko številko, začela sva se dobivati in iz tega se je razvila zveza. Tista resnejša ravno v prazničnem decembru, ko sta skupaj preživela ogromno časa. Pravita, da se je vse zgodilo hitreje, kot je to v navadi, ampak začutila sta veliko povezanost in pristna čustva.

murska-sobota, poroka-urška
Jure Zauneker
Poroka Urške in Kristjana.

Kristjan je Urško zaprosil za roko dan po njenem tridesetem rojstnem dnevu, ko sta uživala v romantični kopeli. »Zgodilo se je spontano, bilo pa je romantično in nepozabno,« tako Urška. Poroko sta večinoma organizirala sama, med pripravami pa tudi določila datum poroke. Poročila sta se v četrtek, 20.02.2020 v Murski Soboti. Kot pove Urška, ju vseskozi nekako spremljajo dvojke, zato sta izbrala ta datum: »Dvojka ponazarja povezanost, dvojino in ta datum nama je bil preprosto všeč.« Tisti dan je bilo sončno in lepo vreme, kar sta izkoristila za nekoliko drugačno fotografiranje. »Ker sva se spoznala v službi, sva želela v to vplesti Pomgrad. Tako da so poročne fotografije nastale v okolici podjetja in pri Expanu,« sta dejala.

murska-sobota, poroka-urška
Jure Zauneker
Nista želela klasičnih poročnih fotografij, zato sta z nastalimi toliko bolj zadovoljna.

»Po poroki so na plan privrela čustva, tudi moji hčerki sta Kristjana dobro sprejeli in to mi je še posebej pomembno,« pove Urška. V prihodnje se želita zakonca poročiti še cerkveno, predvsem pa uživati v skupnem družinskem času. Vsi se radi odpravijo v naravo in uživajo na svežem zraku, sicer pa Kristjan rad tudi poprime za kuhalnico in Urški kdaj pa kdaj pripravi presenečenje. Dodata še, da sta si v nekaterih stvareh popolnoma različna, a se tudi pri njima velja rek, da se nasprotja privlačijo. »Meni je pri Kristjanu všeč njegova čutna in romantična plat, da se mi zna posvetiti, in da si vse poveva takoj na začetku,« meni Urška. Kristjan pa pri ženi ceni predvsem njen pozitiven odnos do življenja in njeno radoživost, obema pa je skupna iskrenost.

murska-sobota, poroka-urška
Jure Zauneker
Urška in Kristjan Bači.

murska-sobota, poroka-urška
Jure Zauneker
Poročila sta se 20.02.2020.

murska-sobota, poroka-urška
Jure Zauneker
Urška in Kristjan sta se spoznala v službi.

Če želite tudi vi deliti svojo zgodbo, nam pišite na vestnik@vestnik.si ali prek facebooka in instagrama. 

Jure Zauneker
Urška in Kristjan sta si zamislila neko drugačno poročno fotografiranje.
rekla-je-da poroka pomurje ljubezen ljubezenska-zgodba