vestnik

Rekla je da: Za vedno ju je združil hokej  

Tadeja Lepoša, 23. 2. 2019
Popularno

Svoj najlepši dan sta z nami delila Sanja in Primož Zelko, ki sta zaradi mladostne stave postala neločljiva in marca lani usodni da dahnila v čisto 'njunem slogu'.

Sanja in Primož sta se spoznala pred petnajstimi leti na treningu hokeja na travi v Predanovcih, »ko sem bila stara štirinajst, Primož pa šestnajst let.« Zaradi mladostne stave sta šla na pijačo in od takrat ostala neločljiva, razlaga rjavolaska in nadaljuje, da se poznata praktično iz otroštva. »Celo srednjo šolo sva preživela skupaj, srečevala sva se še na treningih in tekmah.« Sanjo je pot zaradi študija ponesla v Ljubljano, a vsak konec tedna se je vračala domov. Vez s Primožem se je le krepila in začela sta razmišljati o družini. »In zgodila se je.«



»Vse delava malo po svoje. Takšna je tudi zgodba najine zaroke in poroke. Vedela sva, da pričakujeva hčerko in se strinjala, da želiva biti poročena, ko se rodi, zato sva pohitela,« opisuje Sanja.

0870b97c66f101132c69e40e590ba90e
Nastja Kovačec

Oddih zase

»Odločila sva se. Poroka bo 3. marca, da si Primož lažje zapomni datum. Podala sva se na izlet v Ljubljano in oddala vlogo za poroko, na Dunaju pa kupila poročne prstane, obleko in druge malenkosti,« opisuje dekle. Stari poročni običaji niso ravno v njunem stilu, zato sta se strinjala, da bo poročni obred le njun. Želela sta biti sama, kar so razumeli in podprli tudi starši. »Nisva želela tipične poroke doma, želela sva kratek oddih zase. Usedla sva se v avto, odpeljala v prestolnico in namestila v hotelu. Pol ure pred obredom sva še udobno pohajkovala v trenirkah, kako so bili začudeni zaposleni,« v smehu dodaja.


6dfaa9033b003bf2dee96a08bef8671b
Nastja Kovačec

»Po zabavnem fotografiranju sva prijateljem in znancem s fotografijo sporočila 'poročena, a še vedno nagajiva. Trije nagajivi'. Nato pa se do solz nasmejala smešnim komentarjem in čestitkam,« se spominjata. Poročne fotografije so res nepozabni spomini, »če jih podrobneje pogledate, boste videli sneg, naju pa v lahkotnejših oblačilih in kratkih rokavih. Po dveh urah je bila moja obleka čisto premočena, pod njo pa sem 'skrivala' športne copate. Tako je nastala fotografija s copati, ki je prva prispela do najinih bližnjih.« To je bil res eden najlepših dni v najinem življenju, se spominjata."Želiva si le, da bi proslavila s pico in čokolado v hotelski sobi in ne z elegantno večerjo." zaključita.

bebe670bafc6d6b739c88e3ebcf39fb4
Nastja Kovačec

f3db6d0ad92d5e928e9589bf8173b7c4
Nastja Kovačec

Nastja Kovačec
Svoj najlepši dan sta z nami delila Sanja rojena Kropec in Primož Zelko, ki sta zaradi mladostniške stave postala neločljiva in dahnila usodni da v čisto 'njunem slogu'. 
rekla je da Sanja Zelko Primož Zelko poročna zgodba ljubezen
Kaj zdaj berejo drugi