vestnik

Še zadnji rok za prijavo na Klubski maraton

Vestnik.si, 3. 6. 2020
Rok Horvat
Klubski maraton Radia Študent
Popularno

Radio Študent tudi letos poziva vse mlade, kreativne, še neuveljavljene glasbene ustvarjalce in skupine, naj se prijavijo na natečaj za sodelovanje na jubilejnem 20. Klubskem maratonu. Rok je samo še do petka.

Na Klubskem maratonu so se doslej že večkrat pojavili tudi pomurski glasbeniki, čeprav je treba priznati, da jih je bilo v zadnjih letih vedno manj.

Klubski Maraton Radia Študent 2019- GLOG in Pantaloons
info@mikk.si
Vsi izvajalci lanskega Klubskega maratona.

Najboljše izvajalce bo na podlagi prijav na natečaj izbrala strokovna komisija glasbene redakcije Radia Študent. Poleg koncertnih nastopov bo izbranim klubskim maratoncem omogočil tudi izvedbo radijskih koncertov v živo, obsežno promocijo med maratonom in po njem ter studijsko snemanje skladb za promocijsko kompilacijo Klubski maraton 2020, ki bo izšla pod okriljem Založbe Radia Študent. Nekaj izbranih izvajalcev se vsako leto predstavi tudi v soboškem klubu Mikk.

dabfeffc7ad2d5bc20c2cdd83394a3c3
Tomo Köleš
V Mikku je v okviru Klubskega maratona nastopila tudi zasedba Nesesari Kakalulu.

Prijave na natečaj sprejemajo samo še do vključno petka, 5. junija. Prijava mora vsebovati vsaj tri avdio posnetke (format mp3, 320 kbps), naslove in besedila skladb, kratko predstavitev skupine oziroma posameznika, ime in priimek kontaktne osebe, elektronski naslov in telefonsko številko. Prijave sprejemajo izključno na elektronskem naslovu: klubski.maraton@gmail.com.

585f28b6b7d4ab2b158382781b0fba28
Tomo Köleš
Klubski maraton Radia Študent v klubu Mikk.

klubski-maraton-rš prijava natečaj